Covid-19 Crisis: Nieuwe hoogten van medische censuur in Amerika

covid-19-crisis:-nieuwe-hoogten-van-medische-censuur-in-amerika

13-09-21 02: 41: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Nu worden artsen bedreigd met het verlies van hun licentie als ze niet de lijn van de reguliere geneeskunde volgen over hoe COVID te voorkomen en te behandelen.

De Federation of State Medical Boards (FSMB) heeft onlangs aangekondigd dat artsen die “onjuiste informatie over COVID-19-vaccins verspreiden” het risico lopen op disciplinaire maatregelen door de medische raden van de staten, waaronder de intrekking van hun medische licentie. De American Board of Emergency Medicine (ABEM) gaf een soortgelijke waarschuwing, waarin staat dat artsen die publiekelijk verkeerde informatie verspreiden over de COVID-19 pandemie het risico lopen hun bevoegdheid te verliezen. Wat precies “verkeerde informatie” is, is in beide gevallen niet gedefinieerd en omvat waarschijnlijk alles wat niet overeenstemt met wat de gezondheidsautoriteiten van de overheid dicteren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: