De Covid leugen groeit als Pinocchio’s neus

de-covid-leugen-groeit-als-pinocchio’s-neus

13-09-21 01: 10: 00,

Zij zegt dat de zogenaamde “doorbraakgevallen” en deltavarianten vooral de gevaccineerden treffen en eigenlijk bijwerkingen van de vaccins zijn. Zij zegt dat ziekenhuizen en ziekenhuisartsen het feit van bijwerkingen niet erkennen en bijwerkingen van het vaccin melden als nieuwe Covid-gevallen. Hoe meer gevallen van Covid en hoe meer sterfgevallen door Covid, hoe meer geld ziekenhuizen verdienen, dus het melden van bijwerkingen van vaccins als nieuwe gevallen van Covid is de manier waarop ziekenhuizen hun winst maximaliseren. Een ziekenhuisarts die het er niet mee eens is, heeft natuurlijk geen baan meer. Met andere woorden, de waarheid over Covid en het vaccin is te duur voor het ziekenhuis om toe te geven.

De ondervraagde verpleegster zegt dat de helft van de verpleegsters in het ziekenhuis waar zij werkt op het punt staat hun baan te verliezen omdat zij weigeren zich te laten vaccineren. We hebben de verschrikkelijke effecten van vaccinatie op patiënten gezien en we zijn er niet klaar voor.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: