De misdaden van de farmaceutische industrie

de-misdaden-van-de-farmaceutische-industrie

13-09-21 12: 32: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

“De geschiedenis van de geneeskunde is bezaaid met prachtige vroege resultaten die na verloop van tijd niet zo geweldig blijken te zijn – of in feite zelfs nadelig … er zijn een hele reeks recente voorbeelden waar voorlopige gegevens leidden tot veel opwinding en veranderingen in de klinische praktijk veroorzaakten en dan uiteindelijk realiseerden we ons dat ze meer kwaad dan goed hadden gedaan. Waarom leren we deze lessen nooit?” (Richard Horton, redacteur The Lancet)(1)

De farmaceutische industrie maakt geneesmiddelen voor medische doeleinden. De industrie voert over de hele wereld harde campagnes voor sterkere octrooien. Zelfs mainstream economen staan zeer kritisch tegenover octrooien in de geneeskunde.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: