De stem van een (bijna) taxichauffeur over zelfrijdende auto’s

de-stem-van-een-(bijna)-taxichauffeur-over-zelfrijdende-auto’s

13-09-21 03: 06: 00,

Joachim Schäfer, taxichauffeur in Berlijn, is al lang een lezer en sympathisant van de NachDenkSeiten. Een paar jaar geleden heeft hij ons ervan overtuigd dat het zin heeft om reclame te maken op taxi’s, tenminste in Berlijn. Nu heeft hij zijn zegje gedaan met een verklaring over dit artikel van 6 september.

Geachte heer Müller, hooggeachte team van de Nachdenkseiten,

toen ik het artikel over zelfrijdende auto’s las, moest ik al van binnen glimlachen. U bent toch meer dan ruim voorzien van inzendingen, meer dan publiceerbaar is. Als bestuurder van een van de enige twee taxi’s die reclame maken voor de NDS bij mijn weten, gingen mijn vingers onmiddellijk overeind staan om u te antwoorden. Helaas heb ik dit moeten uitstellen, omdat ik niet alleen hiermee bezig was, maar ook met het partijvormende werk van deze onlangs (juli 2020) opgerichte politieke beweging voor vrijheid,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: