Doel van de op angst gebaseerde pandemie: nieuwe virussen creëren, dan de wereldbevolking met enkele miljarden verminderen door iedereen bang te maken dodelijke vaccins te nemen

doel-van-de-op-angst-gebaseerde-pandemie:-nieuwe-virussen-creeren,-dan-de-wereldbevolking-met-enkele-miljarden-verminderen-door-iedereen-bang-te-maken-dodelijke-vaccins-te-nemen

13-09-21 10:38:00,

“Het Covid-19 virus was een dierlijk virus dat door mensen werd gemanipuleerd om infectieus te worden voor mensen, en vervolgens werd de dodelijkheid ervan verhoogd om het vernietigender te maken voor menselijk longweefsel,” informeert Dr. Vladimir Zelenko ons allemaal. Wel, niet al te veel mensen weten dit (en YouTube heeft het voor altijd gewist), maar Bill Gates verkondigde in 2010, tijdens een van die wereldwijde elitaire TED-talks, dat de wereldbevolking met een paar miljard mensen moet worden teruggebracht, en zei met de volgende zin dat dat kan worden gedaan als we “echt goed werk leveren met nieuwe vaccins”, dus wat bedoelde hij precies? schrijft S.D. Wells.

Videobewijs is hieronder ingesloten, maar denk hier eerst eens heel goed over na: worden vaccins niet verondersteld ziekten, de verspreiding van ziekten en sterfgevallen als gevolg van ziekten te voorkomen? Hoe vermindert dat de bevolking met miljarden mensen?

De arrogante, verraderlijke Bill Gates zei ook dat als we “echt goed werk” zouden leveren met de gezondheidszorg (hij bedoelde abortussen voor zwarten en Hispanics in grootstedelijke steden via Planned Parenthood), dat ook zou helpen om de bevolking met miljarden mensen te verminderen. Hoe werkt dat? Is het niet de bedoeling van de gezondheidszorg om mensen te behoeden voor de dood en preventieve/genezende geneeskunde te gebruiken om zieke mensen te helpen gezond te worden?

De Covid angstfactor heeft een paar miljard mensen zeer irrationeel doen handelen en doen staan te springen om gevaarlijke, experimentele en giftige brouwsels in hen geïnjecteerd te krijgen om hen te “redden” van hun angst voor ziekte, niet de ziekte zelf. Ze weten niet dat de “stollingsinjecties” hun ondergang bezegelen, niet het virus en zijn varianten.

Op angst gebaseerde Covid en de Bevolkingsvermindering Bloedstolsels-injecties

Vorig jaar nog verklaarde Bill Gates dat we minstens 7 miljard mensen moeten inenten om de Covid-vaccins echt te laten werken. Was iedereen al vergeten dat hij zei dat vaccins geweldig zijn om de bevolking met enkele miljarden mensen te verminderen? Het moet het kwik in griepprikken zijn dat iedereen het ‘Mad Hatter Syndroom‘ heeft gegeven en hun geheugen heeft gewist. Laten we nu een kleine opfriscursus krijgen over de verraderlijke Bill “Bevolkingsvermindering” Gates.

Hier is Bill Gates op een TED-talk,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: