Doof, blind en dood: eerste cijfers over de neveneffecten van vaccinaties bij kinderen

doof,-blind-en-dood:-eerste-cijfers-over-de-neveneffecten-van-vaccinaties-bij-kinderen

13-09-21 03: 05: 00,

Corona-vaccins zijn niet alleen schadelijk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Dr Jane Ruby heeft de cijfers over bijwerkingen onderzocht en zei in de Stew Peters Show dat in de Verenigde Staten 73 kinderen tussen zes en 17 jaar permanent blind zijn geworden en 48 kinderen in dezelfde leeftijdsgroep permanent doof.

Bovendien heeft de Universiteit van Californië een studie verricht over hartproblemen bij 12- tot 17-jarigen. Uit de studie, waarin specifiek werd gekeken naar ontsteking van de hartspier, bleek dat dergelijke problemen zich het vaakst voordeden na de tweede injectie.

Vier keer zo waarschijnlijk

Over de ernst en de schade op lange termijn is absoluut niets bekend, benadrukte Ruby, die alarm sloeg over bijwerkingen. Ze voegde eraan toe dat er al 14 kinderen zijn overleden na te zijn gevaccineerd.

Een kind heeft vier keer meer kans om ernstige hartproblemen te krijgen na een vaccinatie dan om in het ziekenhuis te belanden of te sterven aan covid,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: