Drie studies gepubliceerd door de CDC, Britse regering en Oxford University concluderen dat de Covid-19 vaccins niet werken

drie-studies-gepubliceerd-door-de-cdc,-britse-regering-en-oxford-university-concluderen-dat-de-covid-19-vaccins-niet-werken

13-09-21 08:43:00,

Een afgestudeerde aan de Yale University die ook een PHD behaalde aan de Princeton University en een MD graad aan de John Hopkins University School of Medicine heeft een paper gepubliceerd waarin ze concludeert dat het verplichten van het publiek om een vaccin te nemen een schadelijke daad is vanwege uitstekende wetenschappelijke onderzoekspapers die duidelijk aantonen dat de vaccins geen infectie of overdracht van Covid-19 voorkomen, schrijft Theexpose.uk.

Nina Pierpoint (MD, PhD) heeft op 9 september een paper gepubliceerd waarin verschillende studies worden geanalyseerd die in augustus 2021 zijn gepubliceerd die bewijzen dat de vermeende Delta Covid-19 variant de huidige aangeboden Covid-19 injecties ontwijkt en daarom infectie of overdracht van Covid-19 niet voorkomen.

De arts legt in haar gepubliceerde paper uit dat vaccins twee doelen beogen:

  1. De gevaccineerde persoon beschermen tegen de ziekte.
  2. Voorkomen dat gevaccineerde personen de infectie bij zich dragen en overdragen op anderen.

De arts schrijft echter dat kudde-immuniteit niet zal worden bereikt door vaccinatie omdat nieuw onderzoek in meerdere settings aantoont dat de vermeende Deltavariant zeer hoge virale ladingen produceert die even hoog, en in sommige gevallen hoger, zijn in de gevaccineerde populatie vergeleken met de ongevaccineerde populatie.

Volgens Nina Pierpoint (MD, PhD) zijn vaccinatieverplichtingen, zoals die nu in het Verenigd Koninkrijk worden opgelegd aan al het personeel van verzorgingstehuizen, dan ook niet gerechtvaardigd omdat het vaccineren van individuen de verspreiding van de vermeende dominante Delta Covid-19 variant niet stopt of zelfs maar vertraagt.

Dit brengt de arts tot de conclusie dat natuurlijke immuniteit veel meer bescherming biedt dan vaccinatie omdat alle gradaties van Covid-19 ziekte gezonde niveaus van natuurlijke immuniteit produceren.

Negen Pieroint (MD, PhD) citeert drie studies waarvan de bevindingen en gegevens haar conclusies ondersteunen en deze omvatten een studie gepubliceerd op 6 augustus 2021 in het Centre for Disease Control’s (CDC) ‘Morbidity and Mortality Weekly Report’, een andere studie gepubliceerd op 10 augustus 2021 door de Universiteit van Oxford, en een laatste studie gepubliceerd op 24 augustus 2021 die werd gefinancierd door het Britse ministerie voor gezondheid en sociale zorg.

CDC-studie

De CDC-studie richtte zich op 469 gevallen onder inwoners van Massachusetts die gedurende een periode van twee weken openbare bijeenkomsten binnen en buiten bijwoonden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: