Drie studies, gepubliceerd door de CDC, de Britse regering en de Universiteit van Oxford, tonen aan dat de Covid 19-vaccins niet werken

drie-studies,-gepubliceerd-door-de-cdc,-de-britse-regering-en-de-universiteit-van-oxford,-tonen-aan-dat-de-covid-19-vaccins-niet-werken

13-09-21 05: 38: 00,

Een afgestudeerde aan de universiteit van Yale die ook gepromoveerd is aan de universiteit van Princeton en een arts is aan de John Hopkins University School of Medicine, heeft een artikel gepubliceerd waarin wordt geconcludeerd dat de introductie van een vaccin bij het publiek schadelijk en schadelijk is omdat er uitstekend wetenschappelijk onderzoek bestaat waaruit duidelijk blijkt dat vaccins covid-19-infectie of -overdracht niet voorkomen.

Nina Pierpont (MD, PhD) heeft op 9 een artikel gepubliceerd. September een paper waarin zij verschillende in augustus gepubliceerde studies analyseert 2021 waaruit blijkt dat de vermeende delta Covid-19-variant de thans aangeboden Covid-19-vaccins ontwijkt en derhalve infectie of overdracht van Covid-19 niet voorkomt.

De doctor in de geneeskunde legt in haar gepubliceerde paper uit dat vaccins bedoeld zijn om twee doelen te bereiken

de gevaccineerde persoon beschermen tegen de ziekte

voorkomen dat de gevaccineerde personen ” Lees verder

%d bloggers liken dit: