Duitsers, Japanners en Marylanders worden vergiftigd door het Amerikaanse leger

duitsers,-japanners-en-marylanders-worden-vergiftigd-door-het-amerikaanse-leger

13-09-21 01: 56: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Günther Schneider, een boer uit Binsfeld, Duitsland, heeft foto’s die laten zien hoe de beek die door het dorp Binsfeld stroomt eruitziet als waterig filmvormend schuim vrijkomt uiteen brandbestrijdingssysteem in hangars op de luchtmachtbasis Spangdahlem-als een pluizig wit lint.

Overal rond de weilanden bleven flarden schuim achter als enorme sneeuwballen. De giftige stoffen die in het blusschuim op de basis worden gebruikt, hebben het rioolwater, het grondwater, het oppervlaktewater en de lucht verontreinigd, zowel op als buiten de basis. Het schuim bevat zeer giftige per- en polyfluoralkyl stoffen, (PFAS).

Over de hele wereld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: