Een weekend van domme opinievorming voor de Bundestagverkiezing

een-weekend-van-domme-opinievorming-voor-de-bundestagverkiezing

13-09-21 08: 18: 00,

De CSU heeft zaterdag de gezamenlijke kanselierskandidaat, Laschet, met luid applaus ontvangen. De toespraak van Laschet werd dan ook gevierd als de grote doorbraak. De basis van Laschet’s mirakel in Neurenberg was een fundamentele aanval op de SPD wegens vermeend totaal falen in het verleden en op de mogelijke deelname van de Linkse Partij aan een toekomstige coalitie. Het lot van onze natie hangt aan een zijden draadje! Dat was de indruk die men moest krijgen toen men gisteravond de zogenaamde Triell binnenging. Albrecht Müller.
Aan het begin van dit programma, dat werd gepresenteerd door Maybrit Illner voor ZDF en door Oliver Köhr voor ARD, bespraken de 3 kanselierskandidaten gedurende negen minuten de mogelijke vorming van een coalitie en vooral de deelname van de Linkse Partij aan een toekomstige coalitie. De Linkse Partij was niet bij dit debat betrokken. Toch maakten beide moderatoren deze ongevaarlijk geworden partij voorlopig tot het grote thema van dit speciale programma over de Bondsdagverkiezingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: