Eerste lekkernijen in Burgenland

eerste-lekkernijen-in-burgenland

13-09-21 05: 14: 00,

Gepubliceerd op: 13. September 2021 | Aantal reacties: 1 Commentaar

Een bijdrage van Dirk C. Fleck.

Ik ben aangekomen. Hier in Burgenland, blijft het lawaai van de wereld buiten. En toch wordt de stilte met de dag welsprekender, terwijl de glooiende heuvels die ons huis omzomen zich koket hullen in de fluwelen mantel van de rust.

Klinkt romantisch, niet? Maar andere woorden dan deze verrukkelijke linguïstische deppen zijn gewoon onmogelijk. Ik ben overweldigd door de schoonheid die zich steeds opnieuw ontvouwt in elk wuivend blad, in de vrolijke dans van de vlinders en onder de warme stralen van een behaaglijk zonnetje. De wind draagt de smaak van de herfst al met zich mee. De zonnebloemen glimlachen me toe, evenals de hibiscus, de notenboom en alle groene schepsels in hun kielzog.

Hier, voel ik meer en meer duidelijk, het moet mogelijk zijn om de roman van manieren te schrijven,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: