“F**k Joe Biden” gezang in alle Amerikaanse college voetbalstadions van kust tot kust (video’s)

“f**k-joe-biden”-gezang-in-alle-amerikaanse-college-voetbalstadions-van-kust-tot-kust-(video’s)

13-09-21 05: 45: 00,

Na naar verluidt in november de meeste stemmen van alle presidentskandidaten te hebben gekregen, lijken de Amerikanen hun vertrouwen te verliezen in het vermogen van president Biden om “iets beters op te bouwen”.

Van de gêne van zijn rommelige terugtrekking uit Afghanistan tot de groeiende bezorgdheid over zijn tirannieke plannen om de pandemie “onder controle” te krijgen; en van de stijgende gewelddadige misdaadcijfers tot de alles behalve tijdelijke voedselinflatie, lijken Amerikanen (zowel jong als oud) plotseling niet meer bang om hun ongenoegen te uiten, zoals zaterdag van kust tot kust, de voetbalstadions van de universiteiten gevuld waren met fans die “Fk Joe Biden” scandeerden.

TENNESSEE CHECKING IN 🗣 #FJB pic.twitter.com/u3WHUHElgM

– Old Row Sports (@OldRowSports) September 11, 2021

Fuck Joe Biden! 👊🏼🇺🇸👊🏼 pic.twitter.com/yt9MUz05lI

– Art TakingBack 🇺🇸 (@ArtValley818_) September 11, 2021

FUCK JOE BIDEN CHANT IN DEATH VALLEY 🗣 @OldRowLSU pic.twitter.com/wS1yzbl7Yq

– Old Row Sports (@OldRowSports) September 12, ” Lees verder

%d bloggers liken dit: