GEEF JE BAAN NIET OP

geef-je-baan-niet-op

13-09-21 05: 40: 00,

americasfrontlinedoctors: Nu de eisen toenemen en de “deadlines” naderen, neem geen ontslag. Laat je niet voor de gek houden als je baas zegt dat je ontslag moet nemen. Laat je baas je ontslaan en teken of ga niet akkoord met iets dat anders zegt. Ga niet akkoord met een “vrijwillig ontslag”. Als u ontslagen wordt, hebt u recht op een werkloosheidsuitkering. Iets anders betekent dat u geen recht hebt.

Als u wordt ontslagen, wentelt u de kosten af op de werkgever en ontvangt of bestrijdt u een werkloosheidsuitkering. Laat ze de last van hun beslissingen voelen. Gebruik al het overheidsgeld dat is uitgegeven aan steun voor mensen die niet willen werken. Gebruik alle instrumenten en middelen die tot uw beschikking staan, inclusief het onwettige mandaat van de CDC om de huren te stoppen, enz. Wij vermoeden dat u deze systemen normaal gesproken niet gebruikt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: