“Gisteren”. We voelen ons allemaal kwetsbaar in dit “Onoverwinnelijke Land”

“gisteren”.-we-voelen-ons-allemaal-kwetsbaar-in-dit-“onoverwinnelijke-land”

13-09-21 02: 06: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Gisteren was het sept. 11, 2001. Een dinsdag.

Ik verlaat mijn huis 200 km voorbij New York City voor de drie uur durende rit naar Manhattan. Ik verlaat de rustige heuvels waar ik woon, op weg naar de metropool om mijn wekelijkse radioprogramma’s te presenteren.

Deze dinsdag zal ik mijn werk niet bereiken.

Om 9: 30 uur, een uur ten noorden van mijn bestemming, zet ik mijn autoradio aan. De stem van een paniekerige omroep doet verslag van de catastrofe die in de stad aan de gang is. Ik ga van de weg af om beter te luisteren. ” Lees verder

%d bloggers liken dit: