Hoe Bill Gates bereid was om COVID-vaccinbreuken te censureren – bijgewerkte nieuwe informatie

hoe-bill-gates-bereid-was-om-covid-vaccinbreuken-te-censureren-–-bijgewerkte-nieuwe-informatie

13-09-21 11: 37: 00,

Mercola.com

  • Gates steunde en hielp bij de organisatie van het evenement 201, een bijeenkomst van wereldwijde “deskundigen” die strategieën ontwikkelden om een potentiële pandemie, de bevolking en het verhaal over de wereldwijde gebeurtenis onder controle te krijgen.
  • Communicatiestrategen werden ingezet om tactieken te identificeren en te plannen om het gedrag van de bevolking te controleren, het toezicht te verbeteren en het aantal mensen dat bereid is zich te laten vaccineren, te vergroten.
  • Censuur in de sociale media speelde een belangrijke rol in het plan voor Event 201 en Events in the Year 2020, waardoor nauwkeurige informatie over de ontwikkeling en productie van vaccins en over schade aan vaccins niet op adequate wijze werd verspreid.
  • De NIH ontwikkelde aanbevelingen over vaccinatiecommunicatie die sterk overeenkomen met die welke door de universiteit van Yale werden bestudeerd, en die raken aan gevoelens over gezondheid, anderen helpen en angst.
  • Het is belangrijk om waakzaam te zijn en de waarheid te zoeken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: