In Cuba zal de “normale” schooloperatie pas in het schooljaar 2023-2024 hervat worden

12-09-21 10: 10: 00,

De terugkeer naar de “normaliteit” hangt af van hoe snel jongeren van twee tot 18 kunnen worden ingeënt, zei minister van Onderwijs Ena Elsa Velázquez.

Gepubliceerd op 13. September 2021 van WS.

In Cuba kunnen kinderen en jongeren pas na het schooljaar 2023-2024 weer hopen op een “normale” schooltijd. Dit blijkt uit een artikel van het Spaanse persbureau EFE dat is gepubliceerd in het Cubaanse onlineportaal 14ymedio .

Volgens EFE heeft de Cubaanse minister van Onderwijs, Ena Elsa Velázquez, onlangs tijdens een persconferentie benadrukt dat deze “normaliteit” afhangt van de vooruitgang bij het vaccineren van kinderen en adolescenten van twee tot 18.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: