Internationale erkenning van de Taliban-regering verdwijnt naar de verre toekomst

internationale-erkenning-van-de-taliban-regering-verdwijnt-naar-de-verre-toekomst

13-09-21 12: 15: 00,

De situatie in Afghanistan verdwijnt langzaam uit de krantenkoppen nu de Amerikaanse troepen het land hebben verlaten. Toch wordt het nu spannend in het land: kunnen de Taliban aan de macht blijven en rust brengen in het land en het weer opbouwen? De voorgestelde overgangsregering stemt niet hoopvol.

Op zondag heeft de Russische Afghanistan-correspondent opnieuw verslag uitgebracht uit Kaboel. Het verslag behandelde de overgangsregering die door de Taliban is voorgesteld en ook de meest recente moordpartijen door de VS, die een gezin van tien personen afslachtten in een drone-aanval voordat zij zich definitief uit Afghanistan terugtrokken. Ik heb het Russische verslag uit Kaboel vertaald als contrast met de Duitse mediaverslagen.

Begin van vertaling:

De Taliban hebben de spanning over de samenstelling van de nieuwe Afghaanse regering levend gehouden tot aan hun overwinning in Punjir. Ze moesten zelfs de presentatie van de regering een paar keer uitstellen. Maandag kondigde een woordvoerder van de Taliban het einde aan van de burgeroorlog in het land.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: