Is Californië post-democratisch?, door Gregory Hood

is-californie-post-democratisch?,-door-gregory-hood

13-09-21 04: 00: 00,

Gouverneur Gavin Newsom voert een harde campagne tegen een terugroepactie in Californië. Velen zagen hem ooit als een mogelijke presidentskandidaat. Gouverneur Newsom overtrad zijn eigen COVID-19 lockdown regels, zat een enorme toename van criminaliteit en dakloosheid voor, en deed weinig om de ergste bosbranden in de geschiedenis van de staat te voorkomen.

Dit zijn slechts enkele van de problemen waar Californië mee kampt. De staat heeft een hoge mate van inkomensongelijkheid. Grote infrastructuurprojecten om toekomstige droogtes te bestrijden werden nooit voltooid. Sommige inwoners accepteren criminaliteit gewoon als onderdeel van het dagelijks leven. Anderen vluchten. De totale bevolking van CaliforniÔ daalde vorig jaar voor de allereerste keer. Vooral blanken staan te popelen om de ooit gouden staat te verlaten.

Maar dat is ook de reden waarom Californië waarschijnlijk niet zal veranderen. De belangrijkste Republikeinse kandidaat om de gouverneur te vervangen is Larry Elder.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: