Is COVID-19 een biowapen?

is-covid-19-een-biowapen?

13-09-21 07: 59: 00,

  • In zijn boek “Is COVID-19 a Bioweapon? A Scientific and Forensic Investigation”, documenteert Dr. Richard Fleming het bewijs dat SARS-CoV-2 een biowapen is dat in de afgelopen twee decennia is ontwikkeld.
  • Als men tot de conclusie komt dat SARS-CoV-2 een biowapen is, moet men ook erkennen dat de COVID-injecties niets anders zijn dan de genetische replicatie van dat biowapen. Met andere woorden, het zijn ook biowapens.
  • Dezelfde mensen die betrokken zijn bij de financiering van dit biowapen zijn dezelfde mensen die artsen hebben belemmerd bij de behandeling van patiënten en dezelfde mensen die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van deze COVID spuiten.
  • Gezondheidswerkers injecteren mensen met iets waarvoor ze onmogelijk geïnformeerde toestemming kunnen geven, wat betekent dat gezondheidswerkers hun Eed van Hippocrates schenden.
  • Gezondheidswerkers,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: