Israël voert nu een “COVID-genscan” uit op alle aankomende passagiers

israel-voert-nu-een-“covid-genscan”-uit-op-alle-aankomende-passagiers

13-09-21 10: 29: 00,

Israël, ’s werelds “ultra-gevaccineerde natie”, blijft worstelen om het aantal besmettingen met het coronavirus laag te houden en heeft daarom enkele van de strengste voorschriften en eisen voor zijn bevolking vastgesteld, waaronder de invoering van een van de eerste versies van een vaccinatiepaspoort voor het bezoeken van openbare instellingen, dat ongeveer om de zes maanden moet worden “bijgewerkt” op basis van een boostervaccinatie.

Nu gaat Israël zelfs zo ver om “genetische scanning” uit te voeren op reizigers die het land willen binnenkomen. Het is een belangrijke en experimentele high-tech stap in het screenen van binnenkomende passagiers op coronavirus infecties.

Premier Naftali Bennett deed de aankondiging tijdens een kabinetsvergadering op zondag, en bevestigde plannen om het systeem uiteindelijk in Ben Gurion in te zetten. “We werken aan een scansysteem voor iedereen die naar Israël komt,” Bennett zei. De opmerkingen waren naar verluidt niet bedoeld voor het publiek, maar zijn uitgelekt naar lokale Israëlische media.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: