Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…

italiaanse-psychiater:-“elites-krijgen-valse-vaccinaties!”-hoe-hij-dit-weet…

13-09-21 05:39:00, Is de Corona-vaccinatiecampagne een opzettelijke misleiding, zelfs oplichting? Ja, zegt de bekende Italiaanse psychiater en criminoloog Alessandro Meluzzi. Hij spreekt dan ook van een “criminele daad” ten koste van een nietsvermoedende bevolking, met name de beroepsgroepen die door de staat in existentiële nood worden gebracht om hen tot vaccinatie aan te zetten. Maar dat is nog niet alles: Meluzzi spreekt van nog een fraude “in deze kolossale zwendel”, schrijft Katholisches.info.

De bekende psychiater en criminoloog is een televisiester in Italië. De belangrijkste strafzaken belanden op zijn bureau of worden door hem geanalyseerd in de media. Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van Johannes Paulus II vorig jaar uitte hij kritiek op het zittende hoofd van de kerk. De kritiek die hij toen uitte, lijkt ook van toepassing op het Corona-beleid van paus Franciscus sindsdien: “We hebben een paus nodig die niet knipoogt naar de sterke mogendheden en de mondiale lobby’s.”

Meluzzi wordt door sommigen beschouwd als een “kleurrijke vogel”, maar zijn denken faalt nooit om indruk te maken met zijn helderheid. Als voormalig vrijmetselaar die behoorde tot de Grote Oriënt van Italië, bekeerde hij zich tot Christus en studeerde theologie. Voor de Melkitische Grieks-katholieke Kerk, verenigd met Rome, werd hij tot diaken gewijd. Thans is hij aartsbisschop van de autocefale Italiaans-orthodoxe Kerk, die echter niet wordt erkend door de canonieke orthodoxe kerken. Hij is bij het publiek vooral bekend als psychiater, criminoloog en talkshowgast. In de afgelopen 18 maanden is hij echter minder vaak op televisie verschenen vanwege kritiek op het Corona-narratief.

In een interview met de radiozender RadioRadios zegt Meluzzi dat het “steeds duidelijker” wordt dat de vaccinatiepreparaten die in de EU voorwaardelijk zijn goedgekeurd, niet doen wat de regeringen beloven. Volgens hem zijn de voorwaarden dus niet aanwezig om hele beroepsgroepen, zoals gezondheidswerkers en leraren, de facto een vaccinatieplicht op te leggen. Het is bewezen, zegt Meluzzi, dat je ondanks vaccinatie besmet kunt raken en anderen kunt besmetten, dat je nog steeds ziek kunt worden en sterven.

Het gevaar is zelfs tweeledig. Net als bij de seizoensgriep bedreigt het coronavirus bepaalde zeer kleine risicogroepen.

De vaccinatie zou gevolgen hebben voor extra groepen mensen die niet door het virus zelf worden getroffen, bijvoorbeeld mensen jonger dan 50 jaar en jongeren.

Ze worden in de Corona-propaganda geclaimd als Corona-doden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: