Kabul Drone aanval was CIA-militaire moord

kabul-drone-aanval-was-cia-militaire-moord

13-09-21 02: 22: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een New York Times-analyse van de Amerikaanse drone-aanval in augustus 29 in Kabul, Afghanistan, gebaseerd op militaire-inlichtingenbronnen en interviews met overlevenden en medewerkers van de slachtoffers, toont aan dat de verbranding van tien leden van een Afghaanse familie, waaronder zeven kinderen, een moedwillige daad van massamoord was.

Ondanks beweringen van Generaal Mark Milley, voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, dat de aanval een strikt protocol volgde en een “rechtvaardige aanval” was, geeft het Times verslag, gepubliceerd september 11, aan dat elke stap, van de initiële identificatie van het doelwit tot de uiteindelijke beslissing om te lanceren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: