Klaus Schwab: ongevaccineerden zijn een gevaar voor de veiligheid

klaus-schwab:-ongevaccineerden-zijn-een-gevaar-voor-de-veiligheid

13-09-21 10:37:00,

Aangemoedigd door politiek en media, zijn er velen, die denken dat ze dubbel gevaccineerd vrij zijn om hun leven te hervatten. De economie groeit weer tegen de klippen op, zeggen de media. De aandacht richt zich nu op de ongevaccineerden. Zij zijn een bedreiging voor de veiligheid en moeten buitengesloten worden om de samenleving te beschermen tegen een nieuwe pandemie. Het lijkt veel op het verhaal van Pinokkio, die met zijn vrienden op het preteiland terecht komt, waar niets meer hoeft te worden geleerd, niet nagedacht en waar alles kan en mag. Totdat ze merken dat zij in ezels zijn veranderd en in die vorm een ellendig bestaan krijgen.

De Duitse onderzoeksjournalist Ernst Wolff zegt in zijn magistrale toespraak dat het grote probleem gebrek aan goede informatie is. Ik denk dat Wolff dan erg vriendelijk is naar de velen, die hun oren hebben gesloten voor die informatie, uit desinteresse en gemakzucht. Het feit dat alle signalen die wijzen in de richting van de “Grote Reset” en een nieuwe wereldorde worden genegeerd omdat de autoriteiten het er niet over hebben en omdat er op de tv niet over wordt gesproken, geeft een onderbouwing voor deze gedachte. Dus is het niet waar. Erger: het is een complot en daar wordt al helemaal geen aandacht aan besteed. Stel je voor. De overheid, de pers en de autoriteiten onbetrouwbaar? Het moet niet gekker worden.

Er wordt een maatschappij gecreëerd, waarin twee mogelijkheden bestaan: 1. De richtlijnen van de overheid worden gevolgd 2.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: