Los Angeles verplicht “inentingen” voor studenten van 12 jaar en ouder

12-09-21 10: 25: 00,

Gepubliceerd op 13. September 2021 door KD.

Los Angeles is het eerste grote schooldistrict in de Verenigde Staten dat inenting tegen het coronavirus verplicht stelt voor leerlingen van 12 en ouder die persoonlijk lessen bijwonen, meldde de New York Times op 9 september 2021. Met de Delta-optie die in het hele land gangbaar is, stemde de onderwijsraad van het district donderdagmiddag met zes tegen nul voor de maatregel. Het Los Angeles Unified School District is het op één na grootste schooldistrict in het land, en het mandaat zou uiteindelijk van toepassing zijn op meer dan 460’000 studenten, voegde de NYT toe.

Interim Superintendent Megan Reilly zei op de vergadering van de schoolraad van donderdag,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: