Manufacturing Dystopia: Aantekeningen Van De Rand Van De Verhalende Matrix

manufacturing-dystopia:-aantekeningen-van-de-rand-van-de-verhalende-matrix

13-09-21 12: 26: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

We leven in een wereld van gefabriceerd gebrek, gefabriceerde vijanden, gefabriceerde crises en gefabriceerde instemming. We hebben generaties lang voldoende middelen gehad om voor iedereen te zorgen. Al onze oorlogen zijn gebaseerd op leugens. Al onze problemen zijn verzonnen door een paar psychopaten met te veel macht.

Sinds hij naar Australië is gekomen, vindt mijn Amerikaanse man het nog steeds vreemd om een papegaai in de open lucht te zien in plaats van in een kooi. Ik voel me ongeveer hetzelfde als ik George W Bush zie.

De kapitalistische klasse heeft nog nooit vrijwillig iets teruggegeven wat zij van de arbeidersklasse heeft gestolen; telkens als zij erin slaagt de mensen minder te geven, draait zij dat nooit meer terug, ongeacht hoeveel groter de winsten worden. Het kapitalisme zal nooit minder onrechtvaardig worden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: