Mensen met legenden als legenden behandelen – sociaal beleid ziet er anders uit

mensen-met-legenden-als-legenden-behandelen-–-sociaal-beleid-ziet-er-anders-uit

13-09-21 06: 40: 00,

Wij wachten tevergeefs op een waarlijk sociale, humanistische ommekeer. Armoede is alomtegenwoordig in dit land van ons. De armen vechten om rond te komen. Een voor iedereen zichtbaar bewijs is het inzamelen van flessen door mensen die willen, moeten, althans rondkomen van de opbrengst van het statiegeld op de lege flessen. Nu heeft een idee dat door een CSU-politicus werd gepromoot, een hoge vlucht genomen in de sociale media. In de Frankische Saale stad Hof bij het Vogtland. Om het inzamelingswerk van de armen te vergemakkelijken. Door Frank Blenz.

De promotionele Facebook-internetpresentatie van de stad Hof, “Hof in Bayern ganz oben – Stadtportal”, heeft deze week (donderdag, 09.09.21) een nieuwsbericht verspreid dat vragen oproept, zelfs vragen oproept, of protesteert – zoals het een vrije, democratische samenleving betaamt. Dat zeggen ze:

Kai Gollwitzer, gemeenteraadslid van CSU, had het idee om Pfandtowers in het centrum van Hof te plaatsen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: