Nieuwe Muur in Europa? Nederland en Duitsland voeren Apartheid in terwijl Denemarken en Zweden juist opengaan

nieuwe-muur-in-europa?-nederland-en-duitsland-voeren-apartheid-in-terwijl-denemarken-en-zweden-juist-opengaan

13-09-21 01:16:20,

—————————————————————————————————————————————–

Groot Brittannië lijkt opmerkelijke ommezwaai te maken en schrapt verplichte vaxpaspoorten – ‘Vaxxers die bang zijn voor ongevaccineerden hebben alle vrijheid zich in hun kelder op te sluiten’

—————————————————————————————————————————————–

Er lijkt een nieuwe Muur in Europa te worden opgericht, een onzichtbaar ‘IJzeren Gordijn’ dat een scherpe scheiding maakt tussen de landen waar de vrijheid en burgerrechten weer hersteld worden, en de landen die stap voor stap een wurgende Apartheid invoeren, een vaccinatie-stalinisme dat discriminatie en andere grove schendingen van de mensenrechten legaliseert en tot officieel beleid maakt. Terwijl in Nederland per 25 september het vaxpaspoort verplicht stelt voor toegang tot horeca en andere plaatsen met veel mensen, en ongevaccineerde Duitsers die in diverse deelstaten in quarantaine zitten de doorbetaling van hun loon kunnen vergeten (6), gooien Denemarken en Zweden de samenleving juist weer open. Daarnaast lijkt Groot Brittannië een opmerkelijke ommezwaai te maken door de verplichte vaxpaspoorten weer te schrappen (3).

Terwijl de Deense regering de belofte die tot en met begin 2021 werd gedaan om de maatregelen weer op te heffen en de samenleving weer te openen zodra de meeste mensen ‘gevaccineerd’ zijn wèl waarmaakt, voeren de Nederlandse en Duitse collega’s, die maandenlang dezelfde beloftes deden, juist het tegendeel uit.

In Nederland wordt de nieuwe Apartheid op geniepige wijze als een kat in de zak verkocht met het opheffen van de anderhalve meter maatregel per 25 september, maar daar komt iets nog veel gevaarlijkers voor terug: het verplichte vaxpaspoort. Eerst voor horeca en drukke gelegenheden zoals kermissen, maar later ongetwijfeld voor veel meer onderdelen van de samenleving en de economie.

Totalitair fascisme: ongevaccineerden uitgesloten van de samenleving

In Duitsland is reeds te zien wat de volgende fase van dit nieuwe stalinisme inhoudt: in Rheinland-Pfalz en Baden-Württemberg, en vermoedelijk binnenkort ook in de meeste andere deelstaten, kunnen ongevaccineerden de doorbetaling van hun loon vergeten als ze thuis verplicht in quarantaine moeten blijven. De minister van Volksgezondheid van Bayern, Klaus Holetschek, vindt dat mensen ‘die de vrijheid nemen zich niet te laten inenten, daarvan de gevolgen persoonlijk in volle omvang moeten dragen.’ (4)

Totalitairder kan het haast niet: op het moment dat je gebruik maakt van je in Nürnberg en Genève vastgelegde basis mensenrechten, zoals de onschendbaarheid van je eigen lichaam en het nooit gedwongen of gedrongen mogen worden om deel te nemen aan medische behandelingen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: