“Overdreven sterfte te wijten aan zelfmoorden” in Japan steeg als gevolg van “COVID Beperkingen”

“overdreven-sterfte-te-wijten-aan-zelfmoorden”-in-japan-steeg-als-gevolg-van-“covid-beperkingen”

13-09-21 03: 05: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Hier is een studie die helemaal niet werd behandeld door de media, ondanks zijn huiveringwekkende bevindingen, die de beweringen van Amerikaanse gezondheidsexperts tegenspreken dat COVID lockdowns niet hebben geleid tot een toename van het aantal zelfmoorden.

Uit een recent Brits onderzoek blijkt dat sinds het begin van de pandemie 5x zoveel kinderen door zelfmoord zijn gestorven dan het aantal dat aan COVID is overleden (in de VS en het VK zijn bijna geen kinderen – en geen gezonde kinderen – aan COVID gestorven). En het feit dat het aantal zelfmoorden in Japan het afgelopen jaar is toegenomen is al gedocumenteerd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: