Reiner Fuellmich: Alleen al in Amerika waren er ongeveer HALF MILJOEN sterfgevallen na de COVID-19 vaccinatie

reiner-fuellmich:-alleen-al-in-amerika-waren-er-ongeveer-half-miljoen-sterfgevallen-na-de-covid-19-vaccinatie

13-09-21 06:28:00, Wat nu gebeurt, kan niet eeuwig geheim worden gehouden, zegt de Duitse advocaat Reiner Fuellmich in een interview met Health Ranger Mike Adams.

Hij noemt als voorbeeld de bijwerkingen van de COVID-19 vaccins en zegt dat de aantallen sterfgevallen als gevolg van de vaccins vervalst zijn. “Zelfs dat is een leugen.” Zij hadden het over ongeveer een half miljoen sterfgevallen na vaccinatie alleen al in de Verenigde Staten, zegt Fuellmich, die eraan toevoegt dat dit was bevestigd door de advocaat van Ohio, Tom Renz.

Fuellmich zegt ook dat de cijfers in alle andere landen in dezelfde orde van grootte liggen, maar dat “ze dit proberen te verdoezelen.”

Adams zegt dat het cijfer dat hij noemt correct is. “Sommigen zeggen een miljoen, anderen zeggen ‘slechts’ 100.000, maar ik denk dat je gelijk hebt als je zegt dat het een half miljoen is.”

Hij wijst er ook op dat in de media vaak wordt beweerd dat sterfgevallen na vaccinaties niets met het vaccin te maken hebben. “In 2020 werd bijna elk sterfgeval toegeschreven aan Corona, maar in 2021 wordt geen enkel sterfgeval in verband gebracht met de vaccins.” “Wow.”

Vanaf 18:10:

Via Health Ranger Report Brighteon-account.
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebracht

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: