Republikeinse gouverneurs kondigen juridische stappen aan tegen Biden’s vaccinatie regelgeving

13-09-21 04: 30: 00,

Republikeinse gouverneurs kondigen juridische stappen aan tegen Biden’s vaccinatie regels

Gepubliceerd op 13. September 2021 door RL.

Ten minste 20 Republikeinse staten hebben aangekondigd dat zij juridische stappen zullen ondernemen tegen de Covid 19 vaccinatievoorschriften van de overheid. Dit treft miljoenen werknemers (Corona-Transitie gerapporteerd).

Tientallen Republikeinse gouverneurs en procureurs-generaal hebben scherpe kritiek geuit op de nieuwe Covid 19 regelgeving. Zo moeten Amerikaanse bedrijven met meer dan 100 werknemers hun werknemers verplichten zich te laten vaccineren tegen het coronavirus of wekelijks een test te ondergaan.

Deze regel moet worden gehandhaafd door de Occupational Safety and Health Administration,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: