Schade voor kinderen ‘onherstelbaar’, zegt EPA-klokkenluider

schade-voor-kinderen-‘onherstelbaar’,-zegt-epa-klokkenluider

13-09-21 04: 58: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

De U.S. Environmental Protection Agency (EPA) faalt in het beschermen van kinderen door vergif in het milieu te negeren en zich te richten op bedrijfsbelangen, volgens een top kindergezondheidsambtenaar die deze week zal getuigen dat het agentschap probeerde haar het zwijgen op te leggen vanwege haar aandringen op sterkere preventie tegen loodvergiftiging.

“De mensen van de Verenigde Staten verwachten dat de EPA de gezondheid van hun kinderen beschermt, maar de EPA is meer bezig met het beschermen van de belangen van vervuilende industrieën,” zei Ruth Etzel, voormalig directeur van de EPA’s Office of Children’s Health Protection. De schade die kinderen wordt aangedaan is “onherstelbaar”, zei ze.

Vandaag wordt een hoorzitting gehouden waar verschillende interne EPA-communicaties als bewijsmateriaal zullen worden gepresenteerd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: