Schandalig: verwijzing naar grondwet en “lichamelijke en geestelijke integriteit” verboden

13-09-21 04: 28: 00, Republikeinse gouverneurs kondigen juridische stappen aan tegen Biden’s vaccinatie-eisen

Zij noemen de vaccinatie-eis, die president Joe Biden heeft bevolen voor grote delen van de staatswerknemers, ongrondwettelijk. Van LifeSiteNews Minstens 20 Republikeinse staten hebben aangekondigd dat ze juridische stappen zullen ondernemen tegen de Covid 19 vaccinatie-eisen van de overheid. Dit treft miljoenen werknemers (Corona-Transition meldde). Tientallen Republikeinse gouverneurs en procureurs-generaal (…)

” Lees meer

De Pest Ziek Uitsluiten

Het gaat niet meer alleen over vaccineren of niet vaccineren. Het gezondheidspaspoort is vrijheidsvijandig en wordt een probleem voor ons allen. Van Bon pour la tête Ja, de “ongevaccineerden” worden uit het sociale leven verbannen zoals de pestslachtoffers in het verleden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: