Selensky acht “volwaardige oorlog” met Rusland mogelijk en breidt dictatuur uit

selensky-acht-“volwaardige-oorlog”-met-rusland-mogelijk-en-breidt-dictatuur-uit

13-09-21 12: 08: 00,

De Oekraïense president breidt de dictatuur in zijn land uit, het Westen negeert de protesten voor persvrijheid in Oekraïne, de oppositie wordt onderdrukt, het Minsk-akkoord wordt dood genoemd en nu acht Selensky zelfs een “volwaardige oorlog” met Rusland mogelijk.

Oekraïne is een onderwerp dat vaste lezers van de Anti-Spiegel goed kennen omdat ik regelmatig verslag doe van het kabinet van absurditeiten in Kiev, maar de meeste Duitsers weten nauwelijks iets over het land. Daarom stuur ik u, voordat ik aan het laatste nieuws uit Oekraïne begin, alvast wat informatie.

De dictatuur van de komiek

De Oekraïense president was een populaire komiek voordat hij tot president van het land werd gekozen. Als president is hij echter een dictatuur aan het opbouwen, hoewel hij zelf waarschijnlijk slechts een marionet is, omdat hij met aardige regelmaat alles uitvoert wat het hoofd van de Nationale Veiligheidsraad Alexei Danilov hem voorhoudt. Zo, in februari, op instructie of suggestie van (noem het,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: