Sinofobie ontmoet gevangenisarbeid in een denktank Down Under, door Pepe Escobar

sinofobie-ontmoet-gevangenisarbeid-in-een-denktank-down-under,-door-pepe-escobar

13-09-21 04: 00: 00,

Het Westen is letterlijk overspoeld door een non-stop propaganda offensief over Oeigoerse dwangarbeiderskampen â grondig ontkracht, bijvoorbeeld, hier. Laten we nu de andere â Westerse – kant van het verhaal onderzoeken.

Begin 2021, daagde Defense for Children (DCI) het Australian Strategic Policy Institute (ASPI) voor de rechter in New South Wales. DCI beschuldigt ASPI ervan fondsen te hebben ontvangen van een aantal wapenfabrikanten en overheidsinstellingen in de VS en het VK die profiteren van gevangenisarbeid.

Hoewel advocaten van ACPI verzekerden dat deze fondsen zouden worden stopgezet als er serieuze bewijzen boven water zouden komen, werd de zaak steeds onduidelijker, en er zijn twijfels of het ooit tot een rechtszaak zal komen.

Bronnen die liever anoniem blijven zeggen dat ASPI serieuze druk heeft uitgeoefend op het DCI hoofdkwartier in Genève om de zaak te laten vallen.

Dus waarom is dit zo belangrijk?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: