Sonntagszeitung: Honderden bedrijven gaan in verzet

13-09-21 06: 14: 00, Nieuwe Ioannidis-studie: lage infectiesterfte bij jongere mensen

Een nieuwe studie van Prof. John Ioannidis lijkt eerder onderzoek te bevestigen. Voor mensen onder 50 waren de schattingen van de infectiesterfte eigenlijk te hoog. Uit een nieuwe studie van prof. John Ioannidis en Cathrine Axfors van de Stanford University blijkt een laag infectiesterftecijfer (IFR) voor mensen jonger dan 50 jaar. Het risico van jongere mensen wordt dus overschat, meldt TKP. Volgens het rapport lijkt de studie eerder onderzoek te overschatten door (…)

” Lees meer

Los Angeles verplicht “vaccinaties” voor leerlingen van 12 en ouder

Maar de beslissing van het op één na grootste schooldistrict van het land zal waarschijnlijk tot juridische uitdagingen leiden, schrijft The New York Times.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: