Toegangsbewijs horeca en drukke plekken nu officieel (groot alarm)

toegangsbewijs-horeca-en-drukke-plekken-nu-officieel-(groot-alarm)

13-09-21 09:48:00,

De media passen hun geraffineerde marketing technieken toe om datgene wat slecht is te verpakken in iets positiefs. Rutte in spijkerbroek en Hugo de Jonge op racefiets. Dat komt lekker joviaal en popsterachtig over. Dan beginnen ze allen met de vermelding “de 1,5 meter verdwijnt per 25 september” (zo van ‘hier is uw snoepgoed’) om vervolgens Ausweis Bitte! te implementeren.

Ja, het test- en vaccinatie toegangsbewijs is een feit. Vele agenten en BOA’s mogen zich vanaf nu verschuilen achter “Befehl is Befehl“, zoals de SS soldaten dat deden als ze om het Ausweis vroegen.

Dat dit volledig in strijd is met de Neurenbergcode lijkt iedereen te negeren. Mensen worden hiermee feitelijk verplicht gesteld om te bewijzen dat ze deelgenomen hebben aan het medisch experiment van de corona vaccins.

De Neurenbergcode omvat een aantal ethische principes waaraan medische experimenten moeten voldoen ter bescherming van de deelnemers. Een centraal punt is het begrip geïnformeerde toestemming. Dit houdt in dat proefpersonen enkel vrijwillig, zonder enige vorm van beperking of dwang en pas na voldoende verstaanbare informatie over de mogelijke voor- en nadelen, kunnen deelnemen aan experimenten.

Die dwang en die beperking wordt nu echter wel opgelegd. Hoe hard de fact checkers ook schreeuwen dat de Neurenbergcode ging over medische experimenten door artsen in Nazi kampen; dat is puur omdat men niet wil erkennen dat we nu met Nazi praktijken wereldwijd te maken hebben.

De nazikopstukken waren niet de mensen rondom Hitler in zijn bunker; de nazikopstukken waren de internationale financiers en de masterscript spelers; de bekende bloedlijnen. Zij zijn nooit van hun plek verdwenen. Zij hebben de politieke topposities en bedrijfsposities overal ter wereld ingekleed vanuit haar genootschappen middels goed luisterende pionnen als Mark Rutte.

We bevinden ons onder een Nazi regiem. Daar kunnen we niets minder van maken, want het invoeren van dit toegangsbewijs is Apartheid, is fascisme. Deze keer is het niet op basis van ras, maar op basis van de besmettingsleugen. Daarom is het zo essentieel om de schaamteloze houding van de zogenaamd kritische alternatieve media te noemen; namelijk dat zij de besmettingsleugen omhoog helpen houden (lees het gelinkte artikel).

Geen besmettingen, betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor het gevaarlijke ras van de ongevaccineerde;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: