Toespraak verkiezing evenement de basis 5.9.21 | Door Christian Kreiß

toespraak-verkiezing-evenement-de-basis-59.21-|-door-christian-kreis

13-09-21 10: 06: 00,

Door Christian Kreiß.

Wie had een jaar geleden gedacht dat we hier vandaag zouden staan. Zoveel. Zoveel enthousiaste mensen. Een compleet nieuwe partij die een goed jaar geleden nog niet eens bestond. Op de 30. 000 leden in zo’n korte tijd. Een beweging is een partij geworden. Voor wat? Voor vrijheid, voor onze grondrechten.

Onze districtsvereniging heeft dit hier vandaag met zoveel liefde, moeite, tijd, inspanning georganiseerd. En dat is precies wat ik al maanden meemaak in onze districtsvereniging, maar ook in uitwisselingen met andere partijleden: Ongelooflijke toewijding, liefde voor de zaak, enthousiasme, idealisme. Voor wat? Voor onze vrijheid, voor onze grondrechten.

Niet alleen op districtsniveau, maar ook op staats- en nationaal niveau zijn er enorm veel mensen vol idealisme, vol enthousiasme, vol toewijding, die zonder ophouden hun tijd, energie en moeite geven, die zich onbetaald uit de naad werken. Voor wat? Voor onze vrijheid,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: