Twintig jaar later, hebben we niets geleerd van 9/11, door Ron Paul

twintig-jaar-later,-hebben-we-niets-geleerd-van-9/11,-door-ron-paul

13-09-21 04: 00: 00,

BlogviewRon Paul Archief

Twintig jaar verder, Weâve Learned Nothing from 9/11


Bookmark Toggle AllToCToevoegen aan bibliotheekVerwijderen uit bibliotheek – B

Zoek Tekst Hoofdlettergevoelig Exacte woorden Inclusief commentaar

    Niets maakte de Washington Beltway elites meer van streek dan toen ik in een 2007 presidentieel debat wees op de waarheid over de 9/11 aanvallen: ze vielen ons aan omdat we al tientallen jaren in het Midden-Oosten zijn, en de burgerbevolking bestraffen en bombarderen. De aanvallers van 9/11 waren niet gemotiveerd om zelfmoordterrorisme te plegen op de Twin Towers en het Pentagon omdat ze niet van onze vrijheden houden, zoals toenmalig president Bush beweerde. Dat was een leugen uit eigenbelang.

    Ze haatten â en haten â ons omdat wij hen zonder reden doden.

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: