Uitgesloten van het leven: Litouwen laat zien hoe het “nieuwe normaal” voor niet-ingeënte mensen er waarschijnlijk uit zal zien

uitgesloten-van-het-leven:-litouwen-laat-zien-hoe-het-“nieuwe-normaal”-voor-niet-ingeente-mensen-er-waarschijnlijk-uit-zal-zien

13-09-21 03: 32: 00,

In de EU-lidstaat Litouwen zijn beperkingen voor niet-ingeënte mensen serieus genomen. Er gelden daar zeer strenge regels, en men moet zich afvragen of die wel in overeenstemming zijn met de mensenrechten. Maar de EU lijkt niets te klagen te hebben. Een verslag uit Litouwen.

Het Russische persagentschap TASS heeft een zeer groot netwerk van correspondenten en een van de correspondenten werkt in Litouwen. Hij heeft verslag uitgebracht over de beperkingen die nu in Litouwen zijn ingevoerd – ook uit eigen ervaring. Het zal interessant zijn om te zien wanneer andere EU-staten zich bij dergelijke maatregelen aansluiten. Ik heb het verslag van de correspondent van de TASS over de “nieuwe normaliteit” in Litouwen, die al meer dan een jaar door politici en de media wordt aangekondigd, vertaald.

Begin van vertaling:

Geen bedrijf, geen universiteit: Litouwen legt strenge beperkingen op aan wie niet is ingeënt tegen Covid-19

TASS Litouwse correspondent over nieuwe verboden in Litouwen wegens coronavirus

Duizenden betogers,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: