Vaccinatie als een “Game Changer”? Herbert Kickl ploegt de wereldwijde inentingscampagne op!

vaccinatie-als-een-“game-changer”?-herbert-kickl-ploegt-de-wereldwijde-inentingscampagne-op!

13-09-21 09: 59: 00,

Neem alstublieft deze 8 minuten om deze video te bekijken. Het laat duidelijk zien, met feiten en citaten, dat de wereldwijde vaccinatiecampagne heeft gefaald. Er wordt uitgelegd dat vaccinatie zeker geen “game changer” is en dat doorbraken op het gebied van vaccinatie niet zeldzaam zijn. Er is ook veel mis met de bedden op de intensive care, hoewel die momenteel bepalend zijn voor de vaststelling van de Coronamaatregelen. Beslis zelf maar! De in de video genoemde feiten en cijfers worden door de regering en de gevestigde mainstream media in Oostenrijk vaak en graag verzwegen…

” Lees verder

%d bloggers liken dit: