Video: Rep. Sara Hannan: Prijst Nazi experimenten op Joden? “Leverde resultaten op”, dus volg de wetenschap als het gaat om het Covid-vaccin

video:-rep.-sara-hannan:-prijst-nazi-experimenten-op-joden?-“leverde-resultaten-op”,-dus-volg-de-wetenschap-als-het-gaat-om-het-covid-vaccin

13-09-21 01: 23: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Rep. Sara Hannan, een Juneau Democraat, leek vandaag de nazi’s te prijzen in haar vloertoespraak over hoe hun experimenten op onwillige menselijke slachtoffers tot wetenschappelijke doorbraken leidden.

“Als we teruggaan naar de Neurenberg Code en kijken naar sommige van de experimenten uitgevoerd door de Nazi’s en weten dat er schendingen waren van de menselijke waardigheid, van wetenschappelijke methodologie, maar toch produceerden ze resultaten,” zei Hannan.

Ze probeerde te pleiten voor het volgen van de wetenschap als het gaat om vaccinaties en hoe belangrijk wetenschap in het algemeen is.

Hannan sprak tijdens het “speciale orders” gedeelte van de House floor sessie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: