VK: Nadat de Covid-pas zogenaamd was afgeschaft, wordt nu verklaard dat hij er toch komt

vk:-nadat-de-covid-pas-zogenaamd-was-afgeschaft,-wordt-nu-verklaard-dat-hij-er-toch-komt

13-09-21 01: 44: 00,

De Britse regering heeft erop aangedrongen dat vaccinatiekaarten een essentieel instrument blijven in de strijd tegen de verspreiding van COVID – slechts een dag nadat minister van Volksgezondheid Sajid Javid had beweerd dat ze volledig waren afgeschaft.

Nou, dat heeft niet lang geduurd.

Tijdens zijn mediaronde van gisterochtend zei Javid dat vaccinatiekaarten een “enorme inbreuk op het leven van mensen” waren, en hij voegde eraan toe: “Ik ben blij te kunnen zeggen dat we daar niet mee doorgaan.”

Binnen 24 uur verklaarde de regering echter dat het systeem inderdaad een “eerste verdedigingslinie” zou vormen tegen een wintergolf van het coronavirus.

Downing Street heeft erop aangedrongen dat vaccinpaspoorten nog steeds een “eerstelijns verdediging” vormen tegen een wintergolf van covid-19 nadat de minister van Volksgezondheid had gezegd dat plannen om ze in te voeren, waren geschrapt.

https://t.co/ZRydxQfhfx

– The Times (@thetimes) September 13, 2021

“Zij beweren

” Lees verder

%d bloggers liken dit: