Vrijgegeven document door FBI bewijst betrokkenheid Saoedi-Arabië bij de aanslagen

vrijgegeven-document-door-fbi-bewijst-betrokkenheid-saoedi-arabie-bij-de-aanslagen

13-09-21 02: 32: 00,

Het eerste voorheen geheime document dat nu door de FBI is gepubliceerd over de banden van Saoedi-Arabië met de aanslagen van 9/11 toont een zeer nauwe band aan tussen Saoedische functionarissen en de bommenleggers, maar de media berichten er niet over.

Na massale protesten van de nabestaanden van de september 2001 aanslagen, heeft de Amerikaanse president Biden de FBI opgedragen opnieuw te onderzoeken welke voorheen geheime documenten nu kunnen worden gepubliceerd. Reeds het eerste document dat enkele dagen geleden werd gepubliceerd bevat explosieven, die echter niet worden genoemd in de berichten in de media.

Wat in het document staat

In het document, dat over lange stukken zwart is gemaakt, staat dat een kennelijk hooggeplaatste vertegenwoordiger van Saudi-Arabië in nauw contact stond met sommige van de bommenleggers van 9/11 en hen ook financieel en organisatorisch steunde. In het document wordt de man BAYOUMI genoemd, die een Saoedisch onderdaan is,

“die in het Saoedische consulaat met veel respect werd behandeld en door het personeel van het consulaat goed werd gerespecteerd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: