VS minister van Volksgezondheid: Vliegreizen voor ongevaccineerden zijn toegestaan

vs-minister-van-volksgezondheid:-vliegreizen-voor-ongevaccineerden-zijn-toegestaan

13-09-21 02: 55: 00,

Terwijl president Joe Biden controversiële vaccinatievoorschriften blijft doordrukken, heeft hij zich niet bemoeid met het luchtverkeer. Maar volgens Vivek Murthy, heeft de president zijn redenen. In CNN’s State of the Union op zondag, 12. In september zei Murthy dat vliegreizen zijn vrijgesteld van het vaccinatiebeleid om noodgevallen voor niet-gevaccineerde mensen te vergemakkelijken.

“We weten dat er belangrijke kwesties van billijkheid zijn die moeten worden aangepakt bij de invoering van vaccins voor reizen,” zei hij. Hij voegde eraan toe dat het erom ging “ervoor te zorgen dat mensen die moeten reizen, bijvoorbeeld in geval van nood om een ziek familielid te bezoeken, dit kunnen doen, zelfs als zij niet gevaccineerd zijn.”

De president kondigde donderdag zijn nieuwe zesdelige strategie aan om het deltavirus te bestrijden, dat sinds juli dramatisch is toegenomen. Onderdeel van de strategie is een vergoeding van 14.000 dollar voor particuliere werkgevers,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: