Waarom lage energieprijzen in Duitsland als je ook hoge prijzen kunt hebben?

waarom-lage-energieprijzen-in-duitsland-als-je-ook-hoge-prijzen-kunt-hebben?

13-09-21 10: 15: 00,

Een artikel in Spiegel over Nord Stream 2 heeft weer eens aangetoond wat belangrijk is voor het voormalige nieuwsmagazine en de Duitse regering. Lagere kosten voor energie zijn niet belangrijk, wat belangrijk is, is een beleid dat trouw blijft aan de geopolitieke doelstellingen van de VS. Zelfs ten koste van hogere energieprijzen in Duitsland.

Het Spiegel-artikel met de kop “Controversiële Oostzeepijpleiding – Nord Stream 2 is nu een feit” is eigenlijk niets bijzonders. Het begint met hoe de onbeschaamde Russische onderneming Gazprom de pijpleiding “niet onder de indruk” bracht, hoewel “Oosteuropese staten en de VS zich met hand en tand tegen het miljardenproject verzetten”. Ja, de slechte Russen, die gewoon projecten uitvoeren zonder de VS om toestemming te vragen.

Nu de pijpleiding klaar is, moet zelfs de speciale vertegenwoordiger van de VS voor Europese energiezekerheid (ja, hij bestaat echt, zijn naam is Amos Hochstein en hij is een zeer interessante figuur, details zijn hier te vinden) nu erkennen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: