Wanneer is het Anglo-Zionistische Rijk precies begonnen in te storten?

wanneer-is-het-anglo-zionistische-rijk-precies-begonnen-in-te-storten?

13-09-21 10: 02: 00,

Ik herinner me een avond in het verre jaar 1991. Ik zat met een paar vrienden in de cafetaria van SAIS te discussiëren over de toekomst van de Verenigde Staten met een aantal zeer pientere studenten, waaronder een kolonel in het Pakistaanse leger, een Amerikaanse kapitein die op vliegdekschepen had gediend, en een Spaanse diplomaat: wij waren het erover eens dat “het systeem” zogezegd perfect was, en dat de VS alleen zouden instorten als het hard werd getroffen door een sterke schok van buitenaf. We waren het er allemaal over eens dat de combinatie van de beste propagandamachine uit de geschiedenis, de afstomping door urenlange consumptie van het matte scherm, en tenslotte een zeer effectief repressieapparaat zou resulteren in een quasi-perfecte dictatuur: die slechts een illusie van democratie en volksmacht zou geven.

Later, in het jaar 2017 las ik het briljante boek van J.M. Greer “Twilight’s Last Gleaming”, waarover ik een boekbespreking heb geschreven:

” Lees verder

%d bloggers liken dit: