Washington: Feds slepen hun voeten als Antifa Terroristen opduiken als hoofdverdachten in treinontsporing, door Eric Striker

washington:-feds-slepen-hun-voeten-als-antifa-terroristen-opduiken-als-hoofdverdachten-in-treinontsporing,-door-eric-striker

13-09-21 04: 00: 00,

Militante antiracisten zijn de hoofdverdachten in een reeks rampzalige treinontsporingen in het Noordwesten van de Stille Oceaan.

Afgelopen november werden twee linkse activisten, Ellen Brennan Reiche en Samantha Frances Brooks, op heterdaad betrapt bij het plaatsen van apparatuur om treinsignalen te storen op de BNSF-sporen buiten Bellingham, Washington.

Tijdens de arrestatie hadden Reiche en Brooks, die beiden blank blijken te zijn, anarchistische propaganda bij zich die suggereert dat zij aanhangers zijn van het indigenisme, een filosofie die zich verzet tegen het bestaan van mensen van Europese afstamming in de Verenigde Staten.

De twee vrouwen zijn onlangs veroordeeld of hebben schuld bekend. Hoewel het saboteren van de federale spoorweginfrastructuur op papier een ernstige daad van terrorisme is, hebben de federale aanklagers laten weten dat zij zullen pleiten voor straffen aan de lage kant van de strafmaatrichtlijnen.

Het afgelopen jaar zijn er talloze pogingen geweest om treinen te laten ontsporen die op de BNSF sporen rijden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: