Wat Afghanen denken van belastingen

wat-afghanen-denken-van-belastingen

13-09-21 10: 29: 00,

In een video op YouTube over de Afghanistan Papers werd een gedeelte gevonden dat de meeste mensen hier in het Westen waarschijnlijk niet zullen begrijpen.

De Afghanistan Papers zijn een reeks intern gevoerde interviews en situatiebeoordelingen van het Amerikaanse leger over de bezetters in Afghanistan. Uit deze informatie, die meer dan twee jaar geleden werd gepubliceerd, kon men al opmaken dat deze oorlog, die zogenaamd bedoeld was om scholen en waterputten te bouwen en Afghanistan te “verwesteren”, gedoemd was te mislukken.

Interessant is dat het volgende fragment door deze YouTuber werd gepubliceerd.

Marineofficier Thomas Clinton Jr. zei dat de Afghaanse soldaten die hij trainde niet echt verschilden van de gemiddelde Amerikaan: ze wilden toegang tot wegen, scholen, water en andere basisvoorzieningen. Maar hij zei ook dat het moeilijk was geweest om hen te leren hoe zulke dingen in de VS worden gefinancierd.

“Afghanen denken

” Lees verder

%d bloggers liken dit: