Werknemers stappen op vanwege verplichte vaccinatie: ziekenhuis in New York kan geen baby’s meer ter wereld brengen

werknemers-stappen-op-vanwege-verplichte-vaccinatie:-ziekenhuis-in-new-york-kan-geen-baby’s-meer-ter-wereld-brengen

13-09-21 05: 31: 00,

Een ziekenhuis in de staat New York zal geen baby’s meer kunnen ter wereld brengen nadat zes medewerkers van de kraamafdeling zijn opgestapt omdat ze weigerden zich te laten vaccineren tegen COVID-19, zoals enkele weken geleden was bevolen door voormalig gouverneur Andrew Cuomo.

Lewis County General Hospital in Lowville zei dat het zal samenwerken met de staatsautoriteiten om ervoor te zorgen dat de kraamafdeling niet definitief sluit, meldt WWNY-TV . Zes werknemers die op de afdeling werkten, hebben ontslag genomen, terwijl zeven anderen, die blijkbaar niet zijn gevaccineerd, nog niet hebben besloten, zei Gerald Cayer, chief executive officer van Lewis County Health System.

Vanwege het personeelstekort zal het ziekenhuis geen pasgeborenen kunnen afleveren, zei Cayer.

Als we de dienst kunnen pauzeren en ons richten op het werven van gevaccineerde verpleegsters, kunnen we weer baby’s ter wereld brengen hier in Lewis County.”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: