Wetenschappers vinden dat de meeste mensen geen inentingen nodig hebben; aandelen van Moderna en anderen kelderen

wetenschappers-vinden-dat-de-meeste-mensen-geen-inentingen-nodig-hebben;-aandelen-van-moderna-en-anderen-kelderen

13-09-21 02: 59: 00,

Terwijl een groeiend koor van wetenschappers en activisten vraagtekens plaatst bij de drang van de regering Biden om zo snel mogelijk herhalingsvaccinaties onder Amerikanen te verspreiden, is er zojuist meer onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat herhalingsvaccinaties voor de meeste mensen gewoon niet nodig zijn – vooral degenen die al een keer zijn gevaccineerd.

Dit is volgens een rapport waarin de meningen van een vooraanstaand panel van wetenschappers uit de hele wereld worden aangehaald, gepubliceerd in het tijdschrift Lancet. De regeringen zouden er beter aan doen zich te concentreren op het vaccineren van de ongevaccineerden en te wachten op meer gegevens over welke booster shots nuttig zijn. Bovendien is het nog niet duidelijk welke doses het meest effectief zijn, aldus de auteurs, waaronder twee prominente Amerikaanse FDA-deskundigen.

Aandelen in Moderna, Pfizer en BioNTech daalden na het nieuws, omdat booster vaccinaties de sleutel zijn tot een jaarlijkse cash-cow business voor hen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: